Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
56.800 Ft + ÁFA ( 72.136 Ft )
Menny.:db

Víztakarékos öblítésű infrás egyedi piszoár-öblítő rejtett csavarozású előlappal, 230V AC

56.800 Ft + ÁFA ( 72.136 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK00624000000002

Infrás piszoár öblítő, víztakarékos öblítési rendszerrel, rejtett csavarozású rozsdamentes acél előlappal, hálózati működtetéssel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás piszoár öblítő egyedi vizeldékhez

Falba építhető, víztakarékos öblítésű, egyedi infrás piszoár öblítő műanyag dobozba szerelve, rejtett csavarozású rozsdamentes acél előlappal, mágnesszeleppel, átfolyás beállításra alkalmas szűrős sarokszeleppel. A hagyományos típussal ellentétben ez a víztakarékos vizelde öblítő a forgalom függvényében öblít. Az infrás piszoár öblítő működtető szoftvere a jelenlét-érzékelésből adódóan képes figyelni a használat gyakoriságát, így a megrendelő igénye alapján beállított, a szoftver működését befolyásoló paraméterek beállításától függően a piszoár öblítő rövid impulzusszerű öblítést végez, vagy kihagyja az öblítést. Az öblítésre szánt víz mennyisége függ a beállított öblítési idő hosszától, a szabályozó szelep beállításától és a dinamikus víznyomástól. Amennyiben a víznyomás ingadozó, úgy mód van átfolyás-szabályozót beépíteni a piszoár öblítőbe, így már csak az öblítési időt kell figyelnünk a víztakarékos öblítés érdekében. Nagy használati forgalmat feltételezve és azt követően a beállított paraméter értékétől függően Pl. 3 perc szünet következik, akkor egy automatikus teljes időhosszt ( pl. 7sec.) öblít a rendszer, így elérve, hogy a piszoár tiszta lesz és a szifonba tiszta víz kerül. A másik végletet feltételezve, hogy a piszoárok ritkán vannak használva, a szoftver paraméterezhető, hogy hány óránkánt (1,6-24 h) csináljon egy automatikus öblítést, ezzel biztosítva, hogy a szifonok nem fognak kiszáradni. A gyári beállítástól eltérő öblítési paraméter beállítások felárasak!
A rozsdamentes felületek tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása"című dokumentumban leírtakat. A vizelde öblítő üzembehelyezése előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A beépített mágnesszelep hibamentes működése érdekében a vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges.

 

 

Vizelde öblítő nagy forgalmú helyekre

Elsősorban nagy forgalmú közösségi illemhelyekbe, irodaházakba, iskolákba, kollégiumokba, sportlétesítményekbe, éttermekbe ajánljuk. A megfelelő beállításokkal valóban egy igazi energiatakarékos környezetbarát vizelde illetve piszoár öblítőt kaphatunk, amelynek költségei hosszú távon semmiképpen nem haladják meg a vízmentes piszoárok üzemeltetési költségeit, különös tekintettel az ahhoz tartozó logisztikai, anyagbeszerzési és munkadíj költségekre.

  • Működése teljesen automatikus, feltételezve, hogy az öblítéshez szükséges víz folyamatosan rendelkezésre áll. 
  • Higiénikus, mivel az öblítés automatikusan, kézérintés nélkül, a használatot követően történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az öblítés a használathoz igazodik.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az érzékelési távolság (érzékenység) a helyszínen is beállítható.
  • Vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).
  • Az egyedi infrás piszoár öblítő berendezés egyes szerelőkeret típusokba is beépíthető.

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V AC
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2”
Kimeneti vízcsatlakozás 3/8”
Dobozméret 150x150x80 mm
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Kis öblítés 0,1 l
Nagy öblítés 0,5 l
Öblítési idő Gyári adat 7 mp (állítható)
Érzékenység 10-50 cm, állítható
Észlelés Gyári adat 3 mp (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.