Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 29 413 553

Idral ONE infrás mosdócsap hideg vagy kevert vízre, 230/6 V DC

Ár:
97.981 Ft (77.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BKH3563451
Elérhetőség: Raktáron

Infrás csaptelep, Idral ONE, hideg vagy kevert vízre, hálózati működtetéssel

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Infrás csaptelep hálózati változatban

Idral ONE infrás, hálózatról működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, a tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után automatikusan elzárja a vizet. A víztakarékos és vandálbiztos működés biztosítása miatt 60 másodperc folyamatos vízátfolyást követően automatikusan elzár. A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. A pangóvízben megtelepedő kórokozók elleni védekezés érdekében a csaptelep a legutolsó használattól számítva 24 óra múlva automatikusan megnyit egy rövid időre.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap közforgalmú helyek mosdóiba

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • A csaptelep működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infrás csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A működtetést biztosító tápegység tartozéka a csaptelepnek.

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V; 50 Hz
Vízellátás Hideg, vagy kevert víz
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Nyomástartomány 1-8 bar
Érzékenység 12-18 cm
Maximális közeg hőmérséklet 70 °C
Vízátfolyás 6 l/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!