Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 29 413 553

Egyfejes rozsdamentes szabadtéri zuhanyoszlop hideg-meleg vízre, lábmosóval, időzített, nyomógombos működtetéssel, termo

Ár:
650.494 Ft (512.200 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BKH1500441

Zuhanyoszlop 1 zuhanyfejjel és 1 lábmosóval rozsdamentes acélból, kültérre, időzített nyomógombos működtetéssel, termosztatikus keverőszeleppel, hideg és meleg vízre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Zuhanyoszlop kültérre lábmosóval

A kültéri rozsdamentes acél zuhanyoszlop egy zuhanyfejjel és egy lábmosóval rendelkezik. A víz indítása nyomógomb megnyomásával történik. A nyomógomb a gyári időzítésnek megfelelő idő után automatikusan elzár, ezáltal víztakarékos. A kifolyó víz hőmérsékletét a nyomógombos szelep alatt található termosztatikus keverőszelep segítségével a használó magának tudja beállítani.
Üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! Csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A zuhanyrózsát és az elzáró szerelvényt a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beállta előtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében)!
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek tisztítása és karbantartása" című dokumentumban leírtakat.

Zuhanyok strandokra

Elsősorban medencék mellé, strandokra, uszodákba ajánljuk.

  • Egyszerű karbantartás
  • Könnyű használat
  • Víztakarékos működés

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Méretek D90x2015 mm
Zuhanyfejek száma 1
Lábzuhanyok száma 1
Nyomástartomány 0,5-9 bar
Vízátfolyás 9 l/perc
Időzítés 20 mp (zuhany) / 10 mp (lábmosó)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!