Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 29 413 553

EAST infrás, mosdó csaptelep hideg vagy kevert vízre, 230/ 6V DC

Ár:
44.069 Ft (34.700 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BKH3560451

EAST infrás, önelzáró mosdó csaptelep, hideg vagy kevert vízre, flexibilis bekötőcsővel, hálózatról működtetve.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Infrás csaptelep hálózati változatban

EAST infrás, elektromos mosdó csaptelep elegáns formájú, kompakt és vandálbiztos kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsővekből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet.
A csaptelep működtetéséhez hideg vagy előkevert víz biztosítása szükséges. Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben is ajánlható, használható.

  • A csaptelep működése higiénikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az érzékenység állítása a vezérlő elektronikán lévő potenciométerrel történik.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep automatikusan elzár.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A csaptelepnek nem tartozéka a 230 V / 6VDC tápegység, ez a kiegészítő külön cikkszámokon rendelhető 6db, illetve 1db csaptelephez.

Paraméterek

Tápfeszültség 230V/6V (a működtetéshez tápegység szükséges)
Érzékenység 12-18 cm
Érintésvédelmi osztály II
Maximális dinamikus üzemi nyomás 6 bar
Minimális dinamikus üzemi nyomás 0,5 bar
Maximális közeg hőmérséklet 80°C
Védettségi fokozat (IP) IP23
Vízátfolyás 6 l/perc

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!