Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Performer 2 - SPM Konzol I1200G típusú kapaszkodó-ütközéshárító sávhoz

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: I1201G
A Performer 2 ütközéshárító rendszer fali rögzítését teszi lehetővé. Elsősorben közintézmények folyosóira ajánljuk. Szabadalmazott szerelési rendszerének előnyei (melynek neve: Autoclip): gyors szerelés és lehetőség a fal hibáinak elrejtésére.
Cikkszám: I1201G
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Performer2, ütközéshárító falvédő és kapaszkodó sín 3 mm vastag és 140 mm széles, sima és antibakteriális PVC profil. A rendszer egy cső alakú felső kapaszkodó részt kombinál az alsó falvédő sínnel egybeépítve, dekoratív vájatokkal a felületén. A felső PVC sín folyamatos alumínium szelvényhez van rögzítve, a véglezáró elemek sima PVC anyagúak, dekoratív vájatokkal díszítve (véglezárók, 90 º-os külső sarkok). Távtartóval és mélységben állítható alumínium rögzítő konzolokkal szállítjuk, de a kapaszkodó legtávolabbi külső felületétől a falig mért távolság 105 mm-nél kisebb nem  lehet. Az antibakteriális összekötő csíkokat a profilok és a kiegészítő elemek közé kell rakni. Nehézfémeket nem használtak a gyártás során és kalcium-cink stabilizációs folyamatot alkalmazták.

Színek:
A gyártó standard választékából kérhető

Szerelési rend:
Az ütközéshárító, kapaszkodó egység padlótól mért felső széle max. 0,90 m. Az állítható rögzítésű tartóelemeket 1,2 méterenként kell elhelyezni (forgalmas folyosókon  és gipszkarton falakra 0,80 méterenként ). A véglezáró elemeket popszegecsekkel kell rögzíteni.

Faltól való elállás minimum 55 mm (állítható)
Rögzítő elemek Állítható rögzítésű tartó elemek, amelyeket 1,2 méterenként kell elhelyezni
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő