Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Három személyes kültéri ivókút /felnõtt, gyerek, kutyaitató/ nyomógombos fejjel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
651.510 Ft (513.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK01426000000001

Lábonálló kültéri ivókút, gyerek és felnőtt számára, önelzáró nyomógombos csaptelepekkel, lábkapcsolós, időzített nyomógombos csapteleppel működtetett kutyaitatóval.

Cikkszám: BK01426000000001
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A rozsdamentes acélból készült ivókutak és az ivókút csaptelepek együtt higiénikus körülményeket biztosítanak az ivókutak használathoz.

A BK01426 típusú kültéri vagy köztéri ivókút,

az ivókút felnőtt és gyerek használatán túl, kutyaitatásra is alkalmas. A kutyaitató működtetése lábkapcsolós időzített nyomógombos csapteleppel történik. A masszív, strapabíró kialakításból, a szolgáltatásából adódóan ezt az ivókutat közterekre, parkokba ajánljuk. 
Az ivókút vízellátási rendszerébe épített mennyiségszabályozó szeleppel a helyszínen a kívánt vízmennyiség beszabályozható, amely alapbeállításban 2 l/perc. A kutyaitató oldalba külön nyomásszabályozó kerül beépítésre, hogy a kutyaitató tál feltöltése megfelelő sebességgel történjen, a felesleges víz a kutyaitató tál túlfolyóján keresztül folyik el.

A köztéri ivókút felnőtt oldali nyomógombos ivókút csaptelep időzítése a nyomógomb elengedését követően 8 +/-3 másodperc.A gyerekoldali ivókút önelzáró nyomógombos I5261M típusú csapteleppel szerelt, a könnyebb működtetés érdekében. A kutyaitató lábkapcsolós nyomógombos csaptelep időzítése 8+/-3 másodperc. Az ivókút talajhoz történő rögzítése az alaplemez segítségével történik.

Álló ivókútjaink típusválasztéka széleskörű alkalmazhatósági területet biztosít a beruházók számára. Külön kategóriát képeznek az erősített kivitelű kültéri ivókutak  ahol a köztéri ivókút. egy rozsdamentes padlólemezen áll, amelybe a süllyesztett lábkapcsolós ivókút csaptelep is be van építve Amennyiben a padlólemez alatt van a fagytalanító akna, úgy egy külön téli fedlap alkalmazása esetén az ivókút télre leszerelhető.

Kültéri telepítés esetében ügyeljen arra, hogy a fagy beállta előtt víztelenítse a teljes rendszert, kiemelten odafigyelve a önelzáró nyomógombos ivókút csaptelepekre. A víztelenítés időszakában a csaptelepeket folyamatosan nyomva kell tartani! A fagykárok elkerülése érdekében az elzáró szerelvényeken belül lévő vizet is el kell távolítani pl. sűrített levegő segítségével!
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Bementei vízcsatlakozás 1/2"
Átfolyó vízmennyiség 2 l/perc
Nyomógombos csaptelepek időzítése 8 +/- 3 másodperc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő