Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Kültéri ivókút rozsdamentes acélból, idõzített nyomógombos csapteleppel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
229.870 Ft (181.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK01482000000001

Lábonálló kültéri ivókút rozsdamentes acélból önelzáró időzített nyomógombos csapteleppel.

Cikkszám: BK01482000000001
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A rozsdamentes szálcsiszolt acélból készült ivókutak és az ivókút csaptelepek együtt higiénikus körülményeket biztosítanak az ivókutak használathoz.

A BK01482 típusú kültéri, köztéri ivókút ivókulacs töltésére és ivókútként való használatra alkalmas. Az ivókút vízellátási rendszerébe épített mennyiségszabályozó szeleppel a helyszínen a kívánt vízmennyiség beszabályozható, amely alapbeállításban 2l/perc. A köztéri ivókút nyomógombos csaptelep időzítése a nyomógomb elengedését követően 12 +/- 3 másodperc. Kültéri ivókút talajhoz történő rögzítése felszín alatti, a teljes magassága is ennek megfelelően van meghatározva, ennek megfelelően a téli időszaki víztelenítéshez külön akna építése szükséges.

 

Kültéri ivókút telepítési rajz

 

Álló ivókútjaink típusválasztékában megtalálhatók még a vandálbiztos kivitelű többszemélyes, kutyaitatós álló ivókutak is. Külön kategóriát képeznek az erősített kivitelű kültéri ivókutak  ahol a köztéri ivókút. egy rozsdamentes padlólemezen áll, amelybe a süllyesztett lábkapcsoló is be van építve.

Kültéri telepítés esetében ügyeljen arra, hogy a fagy beállta előtt víztelenítse a teljes rendszert, kiemelten odafigyelve a önelzáró nyomógombos ivókút csaptelepre. A víztelenítés időszakában a csaptelepet folyamatosan nyomva kell tartani! A fagykárok elkerülése érdekében az elzáró szerelvényeken belül lévő vizet is el kell távolítani pl.: sűritett levegő segítségével!
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Anyaga Rozsdamentes acél (1.4301)
Méretek 1300x250x345 mm
Működtetés Időzített nyomógombos csapteleppel
Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Alapidőzítés 12+-3 mp
Vízátfolyás 2 l/perc
Beépítési mélység ~150-200 mm mélyen
Felület szálcsiszolt
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő