Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Ivókút

Ivókút Webáruházi  kínálatunkban többféle kültéri ivókút és beltérben alkalmazható ivókút is megtalálható. Ivókút választékunk alapvetően két nagy csoportra különíthető el: fali ivókút és álló ivókút. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, így a vandálbiztos ivókút kifejezés mindkét esetben megállja a helyét.

Ivókút választékunkban megtalálhatók:

  • a gyerekeknek iskolákba, óvodákba szánt "ivókút gyerekeknek" típusok, ahol méretben és működtetésben gondolunk a gyerekekre
  • köztéri, azaz kültéri ivókútak, ahol kialakításban az időtállóság, a vandálbiztosság és a könnyű fagytalanítás a fő szempont, ugyanakkor formatervezésben is igazodunk a köztéri megjelenéshez.
  • működtetés tekintetében ivókútjaink lehetnek kézi működtetésű és lábbal működtetett ivókat. Külön kérés és igény esetén készítünk ivókutat elektromos (infra, kapacitív érzékelővel) működtetéssel is.

A B&K Kft több mint 25 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik, ivókút specialistaként megfelelő szakértelemmel rendelkezik ivókútak gyártása és vezérlése terén, így egyedi igények alapján is gyártunk ivókutakat, résztvállalunk formatervezett egyedi utcabútor ivókutak fejlesztésében is. Péda az egyedi igények teljesítésére, gyártunk akadálymentesen használható ivókutakat,  fagymentes ivókutakat, falikutakat.

Tárnok Zsolt kültéri ivókút terve

Ivókutakkal a műanyaghulladék ellen! 

Termék összehasonlító
Ellenőrzött áruház!

Ellenőrzött áruház!

Megtalálsz a Facebookon!