Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Infrás csoportos piszoár-öblítõ érzékelõ eXkluzív rejtett csavarozású elõlappal, 150 mm-es mûanyag doboz, 230 V AC tápegységgel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
49.022 Ft (38.600 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK00303

Kompakt kialakítású, falon belüli, csoportos infra piszoár öblítő, rejtett csavarozású előlappal a vandálbiztos kialakítás érdekében, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V AC

Cikkszám: BK00303
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: B&K Kft

Leírás és Paraméterek

Csoportos infra piszoár öblítő

Csoportos infra piszoár öblítő, műanyag dobozba szerelve, rozsdamentes, rejtett csavarozású, vandálbiztos előlappal készül.
Tartozék a fényvisszaverő prizma, amely az elektronikus egység optikai középpontjától maximum 5 m távolságra szerelhető fel.

A csoportos vizelde öblítő, egy prizma segítségével infrasorompót alkot a piszoárok előtt. Az infrafényt megszakítva a szelepegysége(ke)n keresztül történik az öblítés, majd távozás után késleltetéssel fejeződik be. (A szelepegységek külön vásárolhatók meg.)
Külön kérésre, időzített üzemmódú programozás esetén az öblítés távozás után kezdődik és a felhasználó által meghatározott időtartam után fejeződik be.
A készüléket javasoljuk 1 m magasan, a piszoárok falsíkjára merőleges falba, a faltól kb. 40-60 cm-re beépíteni. Az első piszoár távolsága nem lehet kisebb 0,5 m-nél, mert kisebb távolság esetén az infrafény az ott tartózkodóról visszaverődik, és nem történik meg az öblítés.

- A vizelde öblítő működése teljesen automatikus, hiszen az öblítés emberi beavatkozás nélkül jön létre. 
- Higiénikus, mivel az öblítés indítása nem kézzel történik.
- Külön szelepegységet igényel.
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
- Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
- A elektronika 24 V; 50 Hz-ről működik.
- A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre.
- Paraméterezhető, a mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan, beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az utánfolyási (időzített üzemmódban az öblítési) idő.
- A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).
- Az csoportos piszoá röblítő berendezés könyűszerkezetes falba is beépíthető.

Késleltetés 5 mp
Érzékelési idő 1 mp
Érzékenység max 5 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő