Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Érmés WC beléptetõ, fizetõs beengedéshez, automata nyílóajtó mozgató egységgel, mágneszárral és 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval, 497x210x126mm, 230V AC

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: BK11220000000002
Falba süllyeszthető, elölről üríthető fizetős WC beléptető, foglaltság jelzéssel, automata nyílóajtó mozgató egységgel, nyitás/csukás érzékelővel egyszemélyes mozgásukban korlátozottak számára kialakított illemhelyekhez, WC-hez. 
Cikkszám: BK11220000000002
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: B&K Kft

Leírás és Paraméterek

A rozsdamentes acél doboz front lapjára épített, 16 féle érmét elfogadni képes elektronikus érmevizsgálóval ellátott beléptető egység, amelybe a foglaltság és a különböző működési állapotok jelzésére 3db különböző színű LED került beépítésre.
Az érmével működő fizetős WC beléptető, vezérlő egy nagy teljesítményű automatikus elektrohidraulikus nyílóajtó mozgatóegységet működtet, amely egyaránt alkalmas a hagyományos, valamint a nagy és nehéz ajtók automatizálására. Széles körűen alkalmazható, és felszerelhető, valamint számos beállítási és felszerelési funkciót kínál.

Műszaki specifikáció:

A berendezés programozható érmeelfogadó egységgel rendelkezik, így a belépési díj utólagosan is módosítható. Az üzemeltető által meghatározott belépési díjat többféle hazai és külföldi pénzérmével is befizethetjük. Az érmeelfogadó egységhez egy elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely egyrészt fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a rendszer nyitja és csukja az ajtót, a beépített nyitás/csukás érzékelő által biztosított információ alapján kijelzi foglaltságot, fogadja és kijelzi az esetleges, a használótól érkező segélykérést, aminek hatására rövid ideig kinyílik az ajtó, a vezérlő szekrényen lévő LED pirosan villog, majd a visszacsukódást követően szabadra vált a rendszer. A vezérlőkártyára épített kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható. 

A rendszer üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a folyamatosan világító zöld LED jelzi. 
Minden pénzbedobáskor felvillan a sárga LED, valamint az első pénzbedobás után nem világít már a zöld. Ha a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a sárga LED folyamatosan világít és ezzel egy időben a rendszer nyitóimpulzust ad az ajtónyitó egység számára. A nyitóimpulzus hatására nyit az elektromos zár, majd ezt követően automatikusan nyílik az ajtó. Az ajtó becsukását/becsukodását követően a rendszer foglaltra vált, a LED pirosan világít. A nyitóimpulzus hossza 40 másodperc (programozással módosítható). 
Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő is paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme, amennyiben előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a zöld LED ismét szabad jelzést ad. 

Fontos információ: az érmevizsgáló csak az érvénytelen, hibás érméket adja vissza, tehát ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló időből, az addig bedobott és a rendszer által elfogadott pénzérmék már nem adhatók vissza. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül bedobásra a rendszer nem ad vissza, viszont az ajtót nyitja, a használat megkezdhető. Ebben a kiépítésben a rendszernek nem része a jelenlét-érzékelés, csak a pénzbedobás, az ajtó nyitás/záródás mutatja, hogy a használó feltehetőleg bement majd kijött az ajtón, ebből adódóan nincs reális információ a benntartózkodásról. Egyrészt ezért a belépést követően a használó számára maximum 20 perc áll rendelkezésre az illemhely használatára. A rendelkezésre álló használati idő az üzemeltető igénye szerint beállítható és később módosítható, de alapbeállítás szerint maximum 20 perc áll rendelkezésre és ez idő alatt a rendszer nem fogad el érméket, foglaltat jelez. Amennyiben ennyi idő alatt a használó nem hagyja el az illemhelyet, úgy a rendszer szabadra vált és a következő használó a pénzbedobást követően rányithatja az ajtót. A vezérlőegységünk képes fogadni a jelenlét-érzékelő jelét, így a jelenlét-érzékelő beépítésével pontosítható a benntartózkodás ténye.

A rendszer tartalmazza az automata nyílóajtó mozgató egységet és az ajtó fix zárásához szükséges elektromos zárat kompletten, de természetesen vezérlő rendszerünk sima elektromos ajtózár illetve automata tolóajtó működtetésére is képes. 

Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása"című dokumentumban leírtakat. 

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő