Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Érmés WC beléptetõ és jegykiadó automata, fizetõs beengedéshez, 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval. TFT kijelzõvel, bel és kültérre, 12 V DC

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: BK11180000000002
Falon kívüli, kültéri, elölről üríthető fizetős, érmés WC beléptető és jegykiadó automata, forgóvillás vagy függőleges tengelyű beléptető kapuk valamint mágneszár működtetéséhez. A rozsdamentes acéldoboz front lapjára épített, 16 féle érmét elfogadni képes elektronikus érmevizsgálóval ellátott beléptető egység, amelybe a különböző működési állapotok jelzésére színes TFT kijelző és nyugta / jegynyomtató kerül beépítésre, amely által elkészített bizonylat lehetővé teszi a használati díj levásárolhatóságát. Kültéri alkalmazás esetén a vezérlő szekrénybe temperáló fűtés biztosítja az elfogadható relatív páratartalmat.
Cikkszám: BK11180000000002
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: B&K Kft

Leírás és Paraméterek

Műszaki specifikáció:

A jegykiadó automata programozható érmeelfogadó egységgel és vezérlő elektronikával rendelkezik, így a belépési díj utólagosan módosítható. A belépéshez szükséges információkat a színes TFT kijelző jeleníti meg Az érmeelfogadó egységhez elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a befizetést igazoló nyugta / jegy a jegynyomtatón kinyomtatásra kerül, a beléptető kapu vagy mágneszár az üzemeltető által meghatározott ideig szabadra vált. A vezérlőkártyára épített LCD kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege egy helyi és egy választott devizanemben, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható. 

A beléptető egység üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a frontlapra szerelt TFT kijelző jelzi, amin kiírásra kerül a használati díj, az elfogadható érmék félesége, az elfogadásra beállított külföldi fizetőeszköz árfolyama, amely alapján a belépési díj átszámításra kerül. 
Ahogy elkezdődik a fizetés minden pénzbedobáskor az TFT kijelzőn kiírásra kerül az addig bedobott pénzérmék összege Amint a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a kijelzőn kiírásra kerül a belépést lehetőségét mutató piktogram, ezzel egyidőben a a jegykiadó automata programozható hosszúságú nyitóimpulzust ad a beléptető kapu (forgóvillás, függőleges tengelyű) vagy az elektromos ajtózár számára. A programozott nyitási impulzus időtartamáig a kapu szabadra vált, illetve az ajtó kézzel nyitható. A belépést követően a beléptető kapu foglaltra vált, illetve az ajtó becsukását / becsukódását követően a mágneszár zár és a kijelzőn a foglaltságot jelző piktogram jelenik meg. A foglaltság jelzése többszemélyes illemhelyenként csak akkor értelmezhető, ha van mód opcionális forgalomszámláló beépítésére, amikor a be és kilépőkből és az illemhely befogadó képességéből kiszámítható a foglaltság, azaz a illemhely megtelt.

Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme, amennyiben előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a WC beléptető szabad állapotba áll.

Fontos információ: az érmevizsgáló csak az érvénytelen vagy hibás érméket adja vissza, tehát ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló időből, az addig bedobott és a rendszer által elfogadott pénzérmék már nem adhatók vissza. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül bedobásra a rendszer nem ad vissza, viszont az ajtót nyitja, a használat megkezdhető. 
Egyszemélyes illemhely és elektromos ajtózárral vezérelt nyílóajtós illemhely kiépítés esetében a rendszernek nem része a jelenlét-érzékelés, csak a pénzbedobás, az ajtó nyitás/záródás mutatja, hogy a használó feltehetőleg bement majd kijött az ajtón, ebből adódóan nincs 100%-ban biztos reális információ a benntartózkodásról. Egyrészt ezért a belépést követően a használó számára maximum 20 perc áll rendelkezésre az illemhely használatára. A rendelkezésre álló használati idő az üzemeltető igénye szerint beállítható és később módosítható, de alapbeállítás szerint maximum 20 perc áll rendelkezésre és ez idő alatt a rendszer nem fogad el érméket, foglaltat jelez. Amennyiben ennyi idő alatt a használó nem hagyja el az illemhelyet, úgy a rendszer szabadra vált és a következő használó a pénzbedobást követően rányithatja az ajtót. A vezérlőegységünk képes fogadni a jelenlét-érzékelő jelét, így a jelenlét-érzékelő beépítésével pontosítható a benntartózkodás ténye.

Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása"című dokumentumban leírtakat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő