Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)

Rm. kétlábon álló kétirányú, forgóvillás, ejtõkaros fizetõs, 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval épített beléptetõ kapu, TFT kijelzõvel, beltérre. 230 V AC

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: BK09225000000004
Rozsdamentes, két lábon álló, forgóvillás, kétirányú, fizetős beléptető kapu, a különböző működési állapotok jelzésére színes TFT kerül beépítésre. Olyan kompakt fizetős WC beléptető kapu amely pénzérme bedobásával vagy proximity (RFID) kártyával hozható működésbe. A 16 különböző érmét elfogadni képes elektronikus érmevizsgáló egység és a proxi érzékelő a kapu lábába van beépítve. 
Ez a kapu alapvetően többszemélyes nyilvános WC beléptetéshez használható, de bármely más fizetős szolgáltatást biztosító beléptetési helyzetben is alkalmazható.
Cikkszám: BK09225000000004
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: B&K Kft

Leírás és Paraméterek

Műszaki specifikáció

A beléptető kapu paraméterezhető és programozható érmeelfogadó egységgel és vezérlő elektronikával rendelkezik, így a belépési díj utólagosan módosítható. Az érmeelfogadó egységhez elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a beléptető kapu az üzemeltető által meghatározott ideig szabadra vált. A vezérlőkártyára épített LCD kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege egy helyi és egy választott devizanemben, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható.

A beléptető egység üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a fedőlapra szerelt TFT kijelző, amin kiírásra kerül a használati díj, az elfogadható érmék félesége, az elfogadásra beállított külföldi fizetőeszköz árfolyama, amely alapján a belépési díj átszámításra kerül. A kapu mindkét oldalára nagyméretű LED kerül beépítésre az áthaladás figyelemfelkeltő jelzésének céljából.
Ahogy elkezdődik a fizetés minden pénzbedobáskor az TFT kijelzőn kiírásra kerül az addig bedobott pénzérmék összege. Amint a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a kijelzőn kiírásra kerül a belépést lehetőségét mutató piktogram, ezzel egy időben a vezérlő elektronika programozható hosszúságú nyitóimpulzust ad a beléptető kapu számára, a kapun át lehet haladni.
A foglaltság jelzése többszemélyes illemhely esetében csak akkor értelmezhető, ha van mód opcionális forgalomszámláló beépítésére és külön kapu szolgál a férfi / női oldal számára A be és kilépőkből és az illemhely befogadó képességéből, nem 100%-s biztonsággal (az emberek nem megjósolható viselkedéséből adódóan), de kiszámítható a foglaltság, azaz a illemhely megtelt állapota, így a torlódás az illemhelyen kívülre tevődik át.
Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme. Amennyiben az előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a WC beléptető szabad állapotba áll. 
Fontos információ: az érmevizsgáló az érvénytelen vagy hibás érméket automatikusan visszaadja, ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló érmebedobási időből, az addig bedobott és a rendszer által elfogadott pénzérmék már nem adhatók vissza. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül befizetésre a rendelkezésre álló érmeválaszték okán, a rendszer nem ad vissza, viszont szabadra vált és a használat megkezdhető. 
A forgóvillás beléptető kapu ejtőkaros, így áramszünet és vészhelyzet (tűzjelző rendszer automatikusan leejtetheti a kart) esetében a kapun szabadon lehet be és kifelé haladni.
Kifele irányban a beléptető kapu infra szenzorral vagy a kiléptetést kérő nyomógomb megnyomásával érzékeli a kifelé haladás szándékát, ekkor a belépési irányban foglaltra vált a rendszer pénzt nem fogad el, az áthaladást követően a beléptető kapu szabadra vált. Amennyiben befelé irányban a belépni szándékozó a fizetést megkezdte, úgy a kilépés a beléptetés befejeztéig nem lehetséges. Nagy forgalmú helyeken külön kilépő forgókapu használatát javasoljuk.
A kapuba beépített proximity (RFID) kártyaolvasó egység lehetővé teszi a személyzet szabad mozgását és a belépések adminisztrálását.

A rozsdamentes berendezések tisztításkor kérjük, vegye figyelembe cégünk ajánlását! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő